MALTEPE ANAOKULU

Maltepe Mah. 3.Yalçın sok. No 2 Yıldırım BURSA
Vizyon
Hedefimiz Milli Manevi değerlerini benimsemiş ve kültürüne sahip çıkan ,bilimsel düşünen proje üreten ve öğreten , kendine güvenen ,kendini ve çevresini olduğu gibi kabul eden ,gelişime açık yenilikçi, çağdaş bireyler yetiştirmek beklentilerin daima üstünde kalitesi ile örnek gösterilen ,güven ve huzurun odağı ,lider bir kurum olarak okul öncesi eğitim alanında sürekli gelişim gösteren, bilinen ve tercih edilen bir okul olmaktır.
Misyon
Okul Öncesi Eğitimin amaç ve ilkeleri doğrultusunda; milli ve manevi değerlere önem veren, Atatürk İlke ve İnkilaplarına bağlı ,yaparak yaşayarak öğrenen, paylaşımcı, çevreye ve doğaya duyarlı, sosyal yönü güçlü, düşüncelerini özgürce ifade edebilen sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştirmektir. Maltepe Anaokulu olarak; onları bize emanet eden ebeveynlerimiz ve geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımız adına kaliteli hizmet verebilmektir.
Başarılar
2018/ 2019 Eğitim Öğretim Yılı İtibarıyla Temiz ve Sağlıklı Okul Kapsamında ´Beyaz Bayrak´ almaya hak kazanmıştır. 2018/ 2019 Eğitim Öğretim Yılı İtibarıyla ´Beslenme Dostu Okul´ olmaya hak kazanmıştır.
Ulaşım
s-1 s-2 e-12 3C ve G4 otobüsleri okulumuz önünden geçer. (zümrütevler sağlık ocağı durağı) heykel dolmuş duraklarından zümrütevler dolmuşları ile gelinebilir.(son durakta inilir) kent meydanından zümrütevler minübüsleri ile gelinebilir.
Maltepe mah. 3. Yalçın sok. N:2 Yıldırım Eposta2: 973539@meb.k12.tr