E-Twinning FUTURE CHILDREN WİTH STEM Projesi- Dünya Sabah Sınıfı

Future Children with Stem projemiz kapsamında Dünya Sabah Sınıfı olarak Su döngüsü konusu kapsamında velilerimizin katılımıyla farklı materyallerden su değirmenleri yaptık.Su ile buluşturduğumuz değirmenlerimizin hareketlerini okulumuz bahçesinde izlemek çok eğlenceliydi.Yaparak yaşayarak hem öğrendik hem eğlendik.  (Dünya Sabah Sınıfı Öğretmeni, Mehtap MUTLU ÇATAL)

21-06-2023

Future Chidren with stem projemiz kapsamında Dünya Sabah Sınıfı olarak kıtaların yerlerini ,özelliklerini benzer ve farklı yönlerini öğrendik.Kendi kürelerimizi yaparak kıtaların yerlerini gösterdik incelemeler yaptık.Dünya üzerindeki ülkelerin hangi kıtada yer aldığını bulduk.  (Dünya Sabah Sınıfı Öğretmeni, Mehtap MUTLU ÇATAL)

21-06-2023

Dünya Sabah Sınıfı Future Children with Stem projesiyle belirtilen hedefe giden kodlamalar yaptı.Farklı web 2 araçlarını aktif bir şekilde kullanarak matematik okuma yazma vb.etkinlikleri sanal olarak yaptılar.  (Dünya Sabah Sınıfı Öğretmeni, Mehtap MUTLU ÇATAL)

Yayın: 21.06.2023 - Güncelleme: 21.06.2023 15:43 - Görüntülenme: 125